Journal Blogg

Vi är helt för hälsosamma och goda drycker som kombucha. Det är här vi nördar oss på näring, sprider de senaste hälsohemligheterna och berättar passionerat om våra GoBoocha® favoritsmaker. 

Du frågar, vi svarar

Famlar du i mörkret? Bara lugn. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring GoBoocha®, den trendiga drycken kombucha, fermentering, maghälsa och mjölksyrabakterier. Du kan också använda sökfältet för att sprida ytterligare ljus.

Mer info

Naturlig hälsotrend

Kombucha (uttalas kåmbotsja), eller "Booch" som vi brukar säga, är ett spritsigt, traditionellt asiatiskt te som är naturligt fullt av the good gut stuff.

Mer info

Nördigt men sant om din mage

Mag-tarmkanalen är ett stort och omfattande system som inrymmer mer än 100 biljoner mikroorganismer och bakterier.

Mer info

Varför GoBoocha fungerar

Älskar vi inte alla snabba lösningar? Blanda din GoBoocha® på några sekunder och fyll din mage med 5 miljarder good gut reasons.

Mer info

Så här får du ordning på magen

Boosta din dagliga kost och få en bra magkänsla. Ta reda på varför GoBoocha® kan vara rätt för dig.

Mer info

Så balanserar du din tarmflora

En hälsosam tarmflora och en balanserad mage är viktiga för vårt välbefinnande.  Här är tre enkla steg som kan hjälpa dig att främja en balanserad tarmflora och förbättrad maghälsa:

Mer info

Fermentering: Släpp loss kraften hos mjölksyrabakterierna 

Fermenterad mat har på senare tid genomgått en förvandling från att vara en tråkig konserveringsmetod från forna tider till att bli en trendig och populär företeelse. Fermentering har intagit den kulinariska scenen och hemmaköken, fascinerat smaklökarna och samtidigt väckt diskussion om de fantastiska smakerna och potentiella hälsofördelarna.

Mer info

En guide till livsmedel rika på mjölksyrabakterier

Fermenterade matvaror innehåller naturligt förekommande mjölksyrabakterier som har en gynnsam effekt på tarmfloran. Dessa goda bakterier kan hjälpa till att balansera tarmmiljön bland annat genom att konkurrera med skadliga bakterier och bidra till en ökad mångfald av mikroorganismer i tarmen.

Mer info

Upptäck kimchi - Koreas älskade fermenterade delikatess

Kimchi är en typisk koreansk sidorätt som består av olika saltade och säsongsbetonade grönsaker. Den kan ätas antingen färsk eller fermenterad. Det finns hundratals varianter, men den vanligaste typen som de flesta har stött på kallas baechukimchi, vilket betyder fermenterad kimchi gjord på kinakål.

Mer info

Vad är fermentering?

Fermentering är en fantastisk process som leder dig till typ allt som är gott i livet. Tekniken har i årtusenden använts för att öka hållbarheten och näringsvärdet i mat och dryck.

Mer info

Nästa generations kombucha

Vi utgick från en 2 000-årig tradition och skapade en innovativ och uppfriskande kombucha som passar en modern livsstil on the go.

Mer info

Vi älskar skog

GoBoocha® är alltid endast klädd i FSC-certifierad grön, återvinningsbar kartong. FSC-märkningen visar att träden avverkas ansvarsfullt.

Mer info