GB-215_1000x475.jpg

Nästa generations kombucha

Vi utgick från en 2 000-årig tradition och skapade en innovativ och uppfriskande kombucha som passar en modern livsstil on the go.

There is a new Kombucha in town!

GoBoocha® är resultatet av innovation och viljan att främja en hälsosam men välsmakande dryck för dagligen konsumtion. Att skapa en GoBoocha-kombucha kräver en hel del: kunskap, tid, kreativitet, bra råvaror, provtagningar och rätt sammansättning. Vi smakar, luktar och känner efter i magen.

Medvetenheten om hur vi äter och lever i dag fick oss att tänka nytt kring kombucha, och vi utgick därför från en 2 000-årig tradition och skapade en uppfriskande dryck som passar en modern livsstil on the go.

Rethink. Refresh. Replenish.

Vi bara tänker nytt kring hur du kan tillreda och dricka den. Genom att frystorka vår kombucha har vi lyckats skapa en innovativ produkt för en modern och aktiv livsstil on the go.

Vår kombucha frystorkas så att smaker och näringsämnen bevaras och förblir stabila i stället för att försämras. För att säkerställa att du får vad som utlovats har vi tillsatt en svindlande mängd hälsosamma levande bakteriekulturer och vitaminer.

Innovativ och unik duoförpackning

En singelförpackning kombucha kan aldrig ge samma effekt eller hålla samma kvalitet som GoBoochas unika duoförpackning. Duoförpackningen garanterar den levande kulturens stabilitet och hållbarhet. Varje påse GoBoocha® är perfekt doserad så att du när som helst ska kunna göra en hälsosam och uppfriskande dryck. Perfekt att ha i fickan eller handväskan så att du kan avnjuta din booch även när du är på språng.

Vad är fördelen med GoBoocha®?

För att bevara smaken och förlänga hållbarheten frystorkar vi frukten och kombuchan. För att säkerställa att du får vad som utlovats har vi tillsatt en svindlande mängd hälsosamma levande bakteriekulturer. Genom att skippa engångsflaskorna och vattnet har vi kunnat minimera förpackningen. Tack vare GoBoochas långa hållbarhetstid har vi också lyckats minska svinnet och avfallet.

De praktiska dryckesmixerna innehåller äkta frukt, zero socker, 5 miljarder levande och hälsobringande mikrober samt kombucha bryggd på ekologisk jasminte. Ja, nyttigheter kan faktiskt smaka så här gott!

  • Levande tarmflora-kultur, 5 miljarder!
  • Varje klunk är som superfood.
  • Fruit Explosion – Riktig frukt.
  • Inget tilsatt socker.
  • Ekologisk frystorkad kombucha.
  • Inget artificiellt trams.
  • Veganvänlig.
  • Förvandla vatten till nyttig förfriskning.
  • Bekvämt, portabelt, prisvärt.

Vik duopåsen på mitten

Riv av båda topperna och häll i glaset

 

Blanda med vatten

250-330 ml i ett dricksglas och rör om

 

Drink the good stuff

You are good to GoBoocha!

Äkta Frukt Ingen Funkiness

Våra smaker

GOOD GUT FEELING. EVERYDAY.

Dagliga hälsofördelar

Good Gut Feeling. Superdryck med 5 miljarder levande mjölksyrabakterier som fyller på mikrobiomet.

Stödjer immunförsvaret. Vitamin B12 och C bidrar till immunsystemets normala funktion.

Boostar energin. Vitamin B5, B12 och C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Smakfull rehydrering. Förvandlar vattnet till en läcker kombucha. Vegansk, äkta frukt, utan tillsatt socker!