GOOD GUT FEELING. EVERYDAY.

GoBoocha®

Kombucha to-go med nyttiga vitaminer och 5 miljarder goda mjölksyrabakterier i varje pulverpåse, som boostar din tarmflora och ditt allmänna välbefinnande. 30 portioner direkt till din brevlåda i miljövänlig förpackning. Njut av tre läckra smaker och få den goda magkänslan du förtjänar. Inget tillsatt socker, ingen jästsmak, bara äkta frukt.

Spara 70%

🎁 Vårerbjudande! Endast 199:- på ditt första köp med Flexible Membership Plan + fri frakt 🎁

Äkta Frukt Ingen Funkiness

Våra smaker

KUNDOMDÖMEN

Vad folk säger

Allt om GoBoocha®

Kombucha är en trendy nyhet. Men vad skiljer GoBoocha® från resten?

Naturen vet vad som fungerar för dig. Men det betyder inte att man bör bortse från innovationer. Medvetenheten bland konsumenter som vill ha enkla, hälsosamma och prisvärda produkter fick oss att tänka nytt kring hur drycker kan serveras.

Med GoBoocha® kan du njuta av den goda smaken och hälsofördelarna med kombucha när som helst, var som helst. Vår nyskapande kombucha drinkmix i portionspåsar innehåller 5 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier, allt toppat med läckra fruktsmaker. En god och hälsosam snabbkombucha för vardagsbruk, praktiskt förpackad i individuella påsar som är lätta att ta med dig var du än går.

Tillsätt bara vatten och njut en kombucha i farten!

 • Riktig frukt. Ingen jästig smak.
 • 5 miljarder osynliga gutsy medhjälpare.
 • Praktiska portionspåsar att ta med.
 • Klart på sekunder, tillsätt bara vatten.
 • Superdryck på ett superenkelt sätt.

Boosta din dagliga kost och få en bra magkänsla!

Vår kombucha framställs genom att ekologiskt grönt jasminte fermenteras tillsammans med ekologiskt rörsocker och smaksättare som ekologiskt citrongräs, pepparmynta, svartvinbärs-, hallon- och jordgubbsblad. Sedan kyls kombuchan snabbt ner och frystorkas så att allt det goda bevaras.

Du behöver inte tvivla bara för att medhjälparna är osynliga. En enda portionsdryck GoBoocha® innehåller ofattbara 5 miljarder levande mikrobakterier som ger en riktigt bra magkänsla. Du får också i dig vitaminer som B5, B12 och C som på olika sätt är välgörande för kroppen och hjärnan. Framförallt håller du dig hydrerad med en välsmakande, fruktig dryck.

Allt som är bra för dig blir ännu bättre om du gör det till en vana, så får du daglig kärlek och omtanke:

 • Immunsystemet.
 • Maghälsa.
 • Metabolism.
 • Mentalt välbefinnande.
 • Energi och överskott.

Nyskapande kombucha och unik duoförpackning

GoBoocha® är resultatet av innovation och viljan att främja en hälsosam men välsmakande dryck för daglig konsumtion. Vår kombucha frystorkas så att smaker och näringsämnen bevaras och förblir stabila i stället för att försämras. För att säkerställa att du får vad som utlovats har vi tillsatt en svindlande mängd hälsosamma levande bakteriekulturer och vitaminer.

En singelförpackning kombucha kan aldrig ge samma effekt eller hålla samma kvalitet som GoBoochas unika duoförpackning. Duoförpackningen garanterar den levande kulturens stabilitet och hållbarhet. Levande bakteriekulturer är inte särskilt förtjusta i syrahaltiga miljöer. De har svårt att tåla det och många dör till och med. Däremot trivs frukt bra ihop med syra. 

För att säkerställa hög kvalitet och effektivitet för våra produkter, separerar vi därför bakteriekulturen från frukten i individuella förpackningar. När du sedan viker duoförpackningen och häller innehållet i vatten förenas de i en hälsosam dryckesfest. Drink the good stuff!

Detta satsade vi på

GoBoocha® är Europas första snabbkombucha-drinkmix och den perfekta drycken för alla som vill ha en nyttigt och uppfriskande dryck när de är på språng. GoBoocha erbjuder riktiga fruktsmaker, bekvämlighet och prisvärdhet. Vi tror på att använda äkta frukter för att ge våra produkter en god smak, och vi satsar på högkvalitativa råvaror för att säkerställa att våra kunder får det bästa. 

Att skapa en GoBoocha® kräver en hel del: kunskap, tid, kreativitet, bra råvaror, provtagningar och rätt sammansättning. Vi smakar, luktar och känner efter i magen. Vi underskattar inte drygt 2000 års fermenteringskonst, vi bara tänker nytt kring hur du kan tillreda och dricka den.

GoBoocha® innehåller äkta frukt, inget tillsatt socker, 5 miljarder levande mjölksyrabakterier och kombucha bryggt på ekologiskt jasminte. Den har också en unik formula med bakteriestammar som har en dokumenterad effekt på tarmhälsa, samt de välgörande vitaminerna B5, B12 och C. Dessutom erbjuder GoBoocha ett antal fördelar, såsom lång hållbarhet, bibehållet näringsvärde, veganvänliga ingredienser och kosher och halal.

På GoBoocha® är vårt löfte att erbjuda en hälsosam och prisvärd dryck som kan avnjutas var som helst, när som helst.

Good Gut Feeling. Everyday.

Näringsämnena i GoBoocha® frystorkas med en nyskapande metod för att boosta ditt näringsintag och främja välbefinnandet varje dag. Vi har lagt tid på att hitta högkvalitativa ingredienser när vi skapat denna nästa generations kombucha. Är du redo för en lyckligare, hälsosammare och mer medveten livsstil? Allt börjar med en uppfriskande dryck!

Vårt kombuchapulver innehåller ofattbara fem miljarder levande mikrober och sju olika stammar exklusivt sammansatta mjölksyrabakterier. De är omsorgsfullt utvalda och mängden uppmäts för att uppfylla den kliniska dokumentationen gällande mag-tarmhälsa och mikrobiotisk stabilisering.

Bakteriedosen anges som kolonibildande enheter (colony forming units, CFU), det vill säga antalet levande och aktiva mikroorganismer per portion. En enda dryckesportion GoBoocha innehåller svindlande fem miljarder levande mjölksyrabakterier. Dessa osynliga medhjälpare bidrar till magens komplexa mikrobiom och de arbetar oavbrutet för att stärka och fylla på tarmfloran.

Vi har utvecklat GoBoocha® i nära samarbete med experter och tillverkningen sker i enlighet med HACCP-metoden, god tillverkningssed och vi kvalitetssäkrar att produkterna håller högsta kvalitet.

Sånt du får:

 • Äkta frukt: Ingen konstgjord smak här!
 • 5 miljarder osynliga gutsy-medhjälpare.
 • Levande kultur av välgörande mjölksyrabakterier.
 • En unik formula med bakteriestammar med dokumenterad effekt på tarmhälsan.
 • Frystorkad ekologisk kombucha med bibehållet näringsvärde och lång hållbarhet.
 • Basvitamin B5, B12 & C.
 • Duoförpackningen garanterar den levande kulturens stabilitet.
 • Bra pris och hälsosamma vanor.
 • Lång hållbarhet och bevarade näringsämnen.
 • Veganvänlig dryck.
 • Praktiska portionspåsar som är superlätta att ta med.
 • Kosher och halal.

Sånt du inte får:

 • Raffinerat socker.
 • Konstgjorda smaker.
 • Alkoholhaltig instabil efterjäsning.
 • Överprisad butiksköpt kombucha.
 • Gluten- & mjölkprodukter.
 • Engångsflaskor som belastar miljön.
 • Butiksköpta flaskor som måste kylförvaras.

Nyttigheter som är både bra och praktisk!

Vi lever i en tid där vi är medvetna om vad vi äter och hur vi lever. Detta fick oss att tänka om kring kombucha, och vi skapade en uppfriskande dryck som passar den moderna livsstilen "on the go". Varje påse GoBoocha® är perfekt doserad så att du när som helst kan göra en hälsosam och uppfriskande dryck – perfekt att ha med i fickan eller handväskan så att du kan njuta av din "booch" även när du är på språng.

Våra praktiska dryckesmixar innehåller äkta frukt, inget tillsatt socker, 5 miljarder hälsosamma mjölksyrabakterier för tarmhälsan och kombucha bryggd på ekologiskt jasminte. 

Vår dryck är också veganvänlig och kan enkelt förvandla vatten till en nyttig förfriskning. Den är bekväm, portabel och prisvärd. Prova GoBoocha® idag och upptäck nästa generation av kombucha!

Vår ekologiska frystorkade kombucha ger dig alla fördelar av denna 2000 år gamla traditionella dryck på ett enkelt sätt. Varje klunk är som att ta en slurk av superfood!

Hälsosamma vanor på enkelt sätt

Vi har gjort det smidigt för dig att bibehålla dina hälsosamma vanor med vår Flexible Membership Plan. För att maximera fördelarna av regelbunden användning, skickar vi månatliga refill-paket bekvämt hem till dig, så att du alltid har tillgång till din goda goda magkänsla. 

Det bästa av allt är att du sparar pengar varje månad med minst 30% rabatt på alla dina köp! Njut även av inkluderad fri frakt och hemleverans. Om du behöver pausa eller avbryta dina refills är det inga problem - det finns ingen uppsägningstid eller minsta bindingstid. Kontakta bara vårt fantastiska Team GoBoocha, så hjälper de dig med vad du behöver.

Hållbarhet och klimatavtryck

GoBoocha® är ett hållbart val för dig och planeten. Vi strävar efter att minska vårt klimatavtryck genom att använda hållbara råvaror och återvinningsbara förpackningar. Genom att inte använda tunga engångsflaskor minskar vi även våra transportutsläpp och GoBoocha® reser lätt. Vår FSC-certifierade förpackning visar att vi bryr oss om miljön och de lokala samhällena där vi hämtar våra råvaror. Vi lovar att inte bara prata om hållbarhet utan också agera för en grönare framtid.

GoBoocha® är alltid endast klädd i FSC-certifierad, återvinningsbar kartong. FSC-märkningen (Forest Stewardship Council) visar att träden avverkas ansvarsfullt. Ingen avskogning sker och biodiversiteten påverkas inte. FSC handlar också om rättvisa löner och att lokalsamhällens rättigheter och resurser respekteras.

Eftersom vi inte använder tunga engångsflaskor så reser GoBoocha® med lätt bagage. Och det handlar inte om några långa avstånd. GoBoocha® skickas från vårt lokala distributionscenter i Uddevalla.

 • Hållbara råmaterial.
 • Återvinningsbara förpackningar.
 • Minskade CO2-utsläpp.
 • Gröna inköp.
 • Ingen greenwashing.
 • FSC-certifiering.

Vårt fantastiska Team GoBoocha står alltid redo att hjälpa till och besvara eventuella frågor du kan ha om våra produkter eller service. Vi tror på personlig kundservice och strävar alltid efter att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Du kan enkelt nå oss varje vardag mellan 08.30 och 16.30 genom att ringa oss på 07721 20 910, skicka oss ett meddelande på Facebook eller ett mejl till hello@goboocha.se. Vi är här för att dansa efter din pipa och hjälpa dig på ditt sätt.

Om du har frågor runt möjliga samarbeten så är du välkommen att kontakta oss på samarbeten@goboocha.se

GOOD GUT FEELING. EVERYDAY.

Dagliga hälsofördelar

Good Gut Feeling. Superdryck med 5 miljarder levande mjölksyrabakterier som fyller på mikrobiomet.

Stödjer immunförsvaret. Vitamin B12 och C bidrar till immunsystemets normala funktion.

Boostar energin. Vitamin B5, B12 och C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Smakfull rehydrering. Förvandlar vattnet till en läcker kombucha. Vegansk, äkta frukt, utan tillsatt socker!

 

GÖR DET ENKELT

Hälsosamma vanor på 1-2-3

Vi har skapat en smidig Flexibel Membership Plan för dig som vill göra hälsosamma val i vardagen. Med daglig konsumtion och hållbara rutiner i åtanke skickar vi månatliga refills direkt till din brevlåda. Du sparar också pengar varje månad med 30% rabatt på alla köp och alltid fri frakt!

FAQ's
 • Rethink the way you drink

  Vi har tagit fram en banbrytande kombucha drinkmix som innehåller 5 miljarder välgörande mjölksyrabakterier, tillsammans med härliga fruktsmaker. Det är en god och hälsosam kombucha som är perfekt för vardagsbruk, och det är lätt att ta med sig tack vare den praktiska portionspåsen.

 • Allt om GoBoocha®

  • Vad betyder GoBoocha®

   Booch [bootsj] är slang för kombucha, och vi har gjort vår kombucha drink-mix ready for going places. En hälsosam, god "Booch" kan blandas ihop i farten och på bara några sekunder! Därav namnet GoBoocha® 💃

  • Vad är egentligen kombucha?

   Kombucha (uttalas kåmbotsja), eller "Booch" som vi brukar säga, är ett spritsigt, traditionellt asiatiskt te som är naturligt fullt av the good gut stuff. Naturligt bryggd kombucha innehåller massor av mjölksyrabakterier som bildats vid fermenteringen av te och socker i symbios med jäst (en scoby). Kombucha har druckits sedan 220 f.Kr. men har ökat i popularitet på senare år, och den goda och hälsosamma trenden har spridit sig långt utanför Asien.

   PS: Visste du att kombucha innehåller fler bakteriestammar och mikrober än filmjölk och yoghurt?

  • Hur kom ni på GoBoocha?

   Bra fråga! Att skapa en GoBoocha-kombucha kräver en hel del: kunskap, tid, kreativitet, bra råvaror, provtagningar och rätt sammansättning. Vi smakar, luktar och känner efter i magen. Vi underskattar inte drygt 2000 års fermenteringskonst, vi bara tänker nytt kring hur du kan tillreda och dricka den. Genom att frystorka vår kombucha har vi lyckats skapa en innovativ produkt för en modern och aktiv livsstil on the go.

  • Hur skiljer sig GoBoocha från den kombucha man kan köpa i butiker?

   Medvetenheten om hur vi äter och lever i dag fick oss att tänka nytt kring kombucha, och vi utgick därför från en 2000-årig tradition och skapade en uppfriskande dryck som passar en modern livsstil on the go.

   Vi slopade vattnet för att slippa skicka tunga kombuchaflaskor – du har ju ändå tillgång till friskt kranvatten. Vi har lagt till en del bra grejer som forskningen och utvecklingen har kommit fram till och dokumenterat de senaste 2000 åren, vilket har gjort GoBoocha helt unik. Vi tyckte också att det var smart att skippa kylen och ta fram en produkt med lång hållbarhet för att minska matsvinnet. Framförallt kan du njuta av en GoBoocha var och när du vill 😋

  • Hur framställs GoBoocha?

   För att bevara smaken och förlänga hållbarheten frystorkar vi frukten och kombuchan. För att säkerställa att du får det som utlovats har vi tillsatt 5 miljarder hälsosamma levande mjölksyrabakterier för att garantera en stabil bakteriekultur. Genom att skippa engångsflaskorna och vattnet har vi kunnat minimera förpackningen. Tack vare GoBoochas långa hållbarhetstid har vi också lyckats minska svinnet och avfallet.

  • Hur påverkar ingredienserna i GoBoocha hälsan?

   GoBoocha är innovativt sammansatt för att främja din maghälsa – varje dag! Du behöver inte tvivla bara för att medhjälparna är osynliga. En enda portion innehåller ofattbara 5 miljarder levande mikrobakterier som ger en riktigt bra magkänsla. Du får också i dig vitaminer som B5, B12 och C som på olika sätt är välgörande kroppen och hjärnan. Och framförallt håller du dig hydrerad med en välsmakande, fruktig dryck. Säg hej till din nya gutsy vän!

  • Hur många GoBoocha kan jag dricka per dag?

   Vi tycker att du ska sköta om din mage varje dag. Vi tror faktiskt att du kommer att tycka att GoBoocha är så uppfriskande att du inte kan hålla dig till en "Booch" per dag. Men misströsta inte, du kan avnjuta GoBoocha upp till tre gånger dagligen.

  • Går det bra att dricka GoBoocha året runt?

   I vår komplexa mage finns många olika mikrobioter som styr matsmältningen, immunförsvaret, hjärnan, vikten och även humöret. Sådant man mår bra av bör man inta regelbundet, och vår kombucha-serie är särskilt framtagen för dagligt bruk året runt.

  • Vem kan dricka GoBoocha?

   Som tur är kan alla över 3 år dricka GoBoocha. Kontakta mödravårdscentralen om du är gravid eller ammar och om du är osäker.

  • Har det tillsatts socker?

   Nix! Zero socker har tillsatts till GoBoocha, för vi gillar verkligen inte raffinerat socker. Smaken och aromen kommer från äkta frukt.

  • Kan jag som är vegan dricka GoBoocha?

   Javisst! Lyckligtvis kommer inga ingredienser från djurriket och produkten är därför helt veganvänlig. Gör dig redo att GoBoocha!

  • Jag äter kosher-/halalkost

   Inga problem. GoBoocha är lämpligt för alla som äter kosher eller halal. 😊

  • Jag är känslig mot gluten och mejerivaror

   Mjölksyrabakterien i GoBoocha är garanterat fri från allergener och säker för alla som inte äter mejeriprodukter. Och ja, inga ingredienser innehåller gluten!

  • Varför slopade ni vattnet?

   För det första tyckte vi att det var onödigt att skicka tunga kombuchaflaskor när du ändå har tillgång till friskt kranvatten. Det är bra för både planeten och din plånbok. För det andra tyckte vi att det vore smart om kombuchan inte behövde förvaras i kylen utan hade lång hållbarhet. Då minskar man ju risken för att rester behöver slängas. För det tredje gör detta att du kan avnjuta en GoBoocha när och var du än vill.

  • Hur gjorde ni för att ta bort vattnet?

   För att bevara smaken och förlänga hållbarheten frystorkar vi frukten och kombuchan. För att säkerställa att du får vad som utlovats har vi tillsatt en svindlande mängd hälsosamma levande bakteriekulturer.

  • Kan jag tryggt dricka min GoBoocha?

   Ja verkligen! Vi har utvecklat GoBoocha i nära samarbete med experter och tillverkningen sker i enlighet med HACCP-metoden, god tillverkningssed och vi kvalitetssäkrar att produkterna håller högsta kvalitet.

 • Instruktioner

  • Hur man blandar en GoBoocha

   1. Vik ihop dubbelförpackningen på längden
   2. Riv av överdelen på båda påsarna och häll i ett glas eller en flaska
   3. Blanda med vatten: Tillsätt 250-330 ml kallt vatten
   4. Rör om eller skaka glaset/flaskan
   5. Låt skummet lägga sig en aning
   6. Njut! You are good to GoBoocha
  • Hur mycket vatten behövs det?

   Det beror på hur koncentrerad smak du föredrar, men 250–330 ml är ett gyllene snitt.

  • Hur många GoBoocha kan jag dricka per dag?

   För en riktigt bra magkänsla rekommenderar vi GoBoocha varje dag! Vi tror faktiskt att du kommer att tycka att GoBoocha är så uppfriskande att du inte kan hålla dig till en "Booch" per dag. Men misströsta inte, du kan avnjuta GoBoocha upp till tre gånger dagligen.

  • Varför är det två påsar i ett?

   Levande bakteriekulturer är inte särskilt förtjusta i syrahaltiga miljöer. De har svårt att tåla det och många dör till och med. Däremot trivs frukt bra ihop med syra. Eftersom vi älskar dessa små medhjälpare – och den härligt fruktiga smaken – har de fått separata små hem. En singelförpackning kombucha skulle alltså aldrig kunna ge samma effekt eller hålla samma kvalitet som GoBoochas unika duoförpackning. När du viker dubbelförpackningen och häller innehållet i vatten förenas de i en hälsosam dryckesfest! Om du fortfarande undrar: Duoförpackning = en portion.

  • Vad är det för grums som flyter runt?

   Oroa dig inte, det är bara bitar av helt naturlig frukt. De försvinner om du rör om eller skakar lite. De kan också trolla bort sig själva om du lugnar dig några sekunder tills det aromatiska skummet längst upp har lagt sig.

  • Varför skummar det?

   Vi tycker att det väldoftande skummet gör GoBoocha välsmakande och det är när allt the good gut stuff reagerar med vattnet som det blir bubbelparty. Ibland hamnar lite fruktpulver ovanpå skummet. Om det stör dig kan du bara röra om eller skaka så försvinner det.

  • Färgen är rätt dunkel

   I naturen är nyanserna inte alltid klart orange, gula eller gröna, utan något mittemellan. Färgämnena i GoBoocha kommer från naturliga källor och det kan därför uppstå färgvariationer.

  • Varför får jag en lustig känsla i magen?

   GoBoocha innehåller ofattbara 5 miljarder levande mikroorganismer. Det kan därför dröja en stund innan din mage har anpassat sig och kan uppskatta de osynliga och framrusande medhjälparna. Den vanligaste milda bieffekten är väderspänningar i några dagar. Släpp ut trycket och vänta på den goda magkänslan.

 • Store & More

  • Hur förvarar jag GoBoocha-förpackningarna?

   Glöm krångel med kylförvaring. Förpackningarna trivs perfekt i rumstemperatur och de tål både ljus och lite fukt. Den levande bakteriekulturen trivs också i en jämn temperatur. Lägg några förpackningar i handväskan, på arbetsbordet, i köket, träningsväskan eller där du enkelt kommer åt dem för en snabb och hälsosam förfriskning. Du är bra på att GoBoocha!

  • Hur lång är hållbarheten?

   GoBoocha är gjort för att leva länge och gutsy. Om du hittar några påsar som du råkade tappa bort för flera månader sedan kan du fortfarande använda dem. Om du är osäker bör du kontrollera utgångsdatum på förpackningen.

  • Kan jag göra i ordning en GoBoocha i förväg och förvara den till senare?

   Dina osynliga medhjälpare uppskattar inga långa spabehandlingar utan är som mest livaktiga just efter att de dykt ner i vattnet 🧜

 • GoBoochas smakuniversum

  • Hur smakar GoBoocha?

   Våra smakblandningar är välsmakande, fräscha och uppiggande. Den lätta spritsigheten och det aromatiska skummet är rena festen för munnen. Inget socker och inga artificiella smakämnen har tillsatts – bara äkta frukt. Njut av den friska persika-/apelsinsmaken med en lätt ton av havtorn. Testa vår mogna mango och passionsfrukt med uppiggande kiwi och ananas. Sugen på limezest och frisk citron med ett inslag av ingefära? Ja, nyttigheter kan faktiskt smaka så här gott!

  • Jag tycker vanlig kombucha har en lite funky smak

   Färsk kombucha på flaska har ofta en viss smak av jäsning som man kan behöva vänja sig vid. I GoBoocha är jästsmaken ersatt av färsk frukt – vår filosofi är nämligen att det inte ska behöva vara plågsamt att vara hälsosam. Vi hoppas att du uppskattar det vi gjort.😊

  • Vad ger GoBoocha sin smak och arom?

   Alla smaker kommer från äkta frukter som frystorkats för att smaken och den fina aromen ska bevaras. Naturen har de bästa lösningarna, så vi hoppade över det artificiella.

  • Kan jag blanda smaker?

   Det kan du absolut! Det är bara att blanda på för glatta livet. En ton av ingefära kombinerat med kiwi/ananas kanske smakar helt paradisiskt? Persika/apelsin med ett inslag av tropiska toner? Ja, tack 😋

 • Ingredienser & grejer

  • Hur görs kombuchan och vad innehåller den?

   Kombuchan framställs genom att ekologiskt grönt jasminte fermenteras tillsammans med ekologiskt rörsocker samt smaksättare som ekologiskt citrongräs, pepparmynta, svartvinbärs-, hallon- och jordgubbsblad. Sedan kyls kombuchan snabbt ner och frystorkas så att allt det goda bevaras.

  • Vad är det för bakteriekultur man får i sig?

   Vårt kombuchapulver innehåller ofattbara fem miljarder levande mikrober och sju olika stammar exklusivt sammansatta mjölksyrabakterier. De är omsorgsfullt utvalda och mängden uppmäts för att uppfylla den kliniska dokumentationen gällande mag-tarmhälsa och mikrobiotisk stabilisering. Låter det lite tekniskt? Ja, men vi vill se till att du får en bra magkänsla.🧐

  • Vad betyder CFU?

   Då var vi tillbaka till det tekniska igen: Bakteriedosen anges som kolonibildande enheter (colony forming units, CFU), det vill säga antalet levande och aktiva mikroorganismer per portion. En enda dryckesportion GoBoocha innehåller svindlande fem miljarder levande mjölksyrabakterier. Dessa osynliga medhjälpare bidrar till magens komplexa mikrobiom och de arbetar oförtrutet för att stärka och fylla på tarmfloran.

  • Får jag i mig ännu fler bra grejer?

   Vill du ha mer än den grymma mängden levande mikroorganismer, kombucha och smaken av äkta frukt? Okej, vi är glada att kunna berätta att du också får i dig vitaminerna B5, B12 och C. Det är ämnen som enligt EU:s regler får anges som hälsofrämjande.

   • Vitamin B12 bidrar bidrar till normal energiomsättning
   • Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion
   • Vitamin B12 och C bidrar till nervsystemets normala funktion
   • Vitamin B5 bidrar till normal mental prestationsförmåga
   • Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
   • Vitamin B12 och C bidrar till immunsystemets normala funktion
   • Vitamin B5, B12 och C bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Innehållsförteckning

   Rekommenderad dagsdos: 1-3 portioner, bör ej överskridas.

   Innehåll 1 portion 3 portioner
   Kombucha tepulver 500 mg  1500 mg
   L. acidophilus 1x109 CFU* 3x109 CFU*
   L. rhamnosus GG (Lacto GG™) 1x109 CFU* 3x109 CFU*
   B. lactis 1x109 CFU* 3x109 CFU*
   B. longum 0,5x109 CFU* 1,5x109 CFU*
   B. bifidum 0,5x109 CFU* 1,5x109 CFU*
   L. reuteri 0,5x109 CFU* 1,5x109 CFU*
   L. rhamnosus 0,5x109 CFU* 1,5x109 CFU*
   Totalt antal bakterier 5x109 CFU* 15x109 CFU*
   Vitamin C 40 mg (50 %**) 120 mg (150 %**)
   Pantotensyra (vitamin B5) 3 mg (50 %**) 9 mg (150 %**)
   Vitamin B12 1,25 µg (50 %**) 3,75 µg (150 %**)

   *CFU=antal bakterier. **Procent av referensintag

   Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur, oåtkomligt för barn.

   Kosttillskott med mjölksyrabakterier, kombucha och vitaminer. Innehåller sötningsmedel.

   • Ginger Lemon Zing Me Up Ingredienser

    Citronsyra, sötningsmedel (sorbitol, sukralose), surhetsreglerande medel (natriumbikarbonat), fruktooligosackarider (FOS), kombucha tepulver (från citrongräs, peppermynta, jordgubb-, hallon- och björnbärsblad, grönt jasminte), citronfruktpulver, ingefärextrakt, naturlig arom (citron, lime), maltodextrin, svart teextrakt, mjölksyrabakterier (L. acidophilus FloraActive 32418, B. longum FloraActive 32946, B. bifidum FloraActive 32403, L. rhamnosus GG FloraActive 32550 (Lacto GG™), L. reuteri FloraActive 12246-CU, L. rhamnosus FloraActive 19070-2, B. lactis FloraActive 32269), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin C (askorbinsyra), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), färgämne (kopparkomplex av klorofylliner), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B12 (cyanokobalamin).

   • Peach Orange Juice Me Up Ingredienser

    Citronsyra, sötningsmedel (sorbitol, sukralose), surhetsreglerande medel (natriumbikarbonat), fruktooligosackarider (FOS), kombucha tepulver (från citrongräs, peppermynta, jordgubb-, hallon- och björnbärsblad, grönt jasminte), fruktpulver (från persika, appelsin og havtorn), naturlig persika arom, svart teexstrakt, maltodextrin, mjölksyrabakterier (L. acidophilus FloraActive 32418, B. longum FloraActive 32946, B. bifidum FloraActive 32403, L. rhamnosus GG FloraActive 32550 (Lacto GG™), L. reuteri FloraActive 12246-CU, L. rhamnosus FloraActive 19070-2, B. lactis FloraActive 32269), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin C (askorbinsyra), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B12 (cyanokobalamin).

   • Kiwi Pineapple Beam Me Up Ingredienser

    Citronsyra, sötningsmedel (sorbitol, sukralose), surhetsreglerande medel (natriumbikarbonat), fruktooligosackarider (FOS), kombucha tepulver (från citrongräs, peppermynta, jordgubb-, hallon- och björnbärsblad, grönt jasminte), fruktpulver (från kiwi och ananas), maltodextrin, naturlig arom (passionsfrukt, mango), svart teexstrakt, mjölksyrabakterier (L. acidophilus FloraActive 32418, B. longum FloraActive 32946, B. bifidum FloraActive 32403, L. rhamnosus GG FloraActive 32550 (Lacto GG™), L. reuteri FloraActive 12246-CU, L. rhamnosus FloraActive 19070-2, B. lactis FloraActive 32269), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin C (askorbinsyra), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), ingefärextrakt, pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B12 (cyanokobalamin).

 • Allt om magen

  • Hur fungerar fermentering?

   Fermentering är en fantastisk process som leder dig till typ allt som är gott i livet. Vetenskapligt förklarat är fermentering av mat och dryck en kemisk förändringsprocess som gör att kolhydrater, som stärkelse och socker, bryts ner av bakterier och jäst. Tekniken har i årtusenden använts för att öka hållbarheten och näringsvärdet i mat och dryck. Människor över hela världen använder sig av fermentering och har upptäckt den superfoodkraft och de goda effekter som jästa livsmedel har på tarmfloran.

  • Vad är fermenterad mat och dryck?

   Aptitretande fun facts: Ost, vin, oliver, kaffebönor, choklad och surdegsbröd har genomgått en fermenteringsprocess för att bli ät- och drickbara och få sin goda smak. Du känner säker till annat som också har ett högt näringsvärde och innehåller levande bakteriekulturer. Exempel på sådant är surkål, kimchi, miso, kvass, kvarg, yoghurt, fil, ginger ale, amazake, jun, kombucha. Alla dessa matar de små organismerna och stärker magens mikrobiom. Dessutom smakar de gott och är hälsosamma!

  • Förklara vad mikrobiom och mikrobioter är

   Lite nördiga fakta: Mag-tarmkanalen är ett stort och omfattande system som inrymmer mer än 100 biljoner mikroorganismer och bakterier, vilket tillsammans benämns mikrobiomet. Dessa bakterier och mikroorganismer jobbar hårt för att hålla oss välmående. De flesta av dessa 500 olika typer av medhjälpare kamperar i tarmen, och det är de som kallas mikrobioter.

  • Vad är "psykobiotisk" kost och tarm-hjärna-axeln?

   Det här är seriöst brainy fun facts! Under ett liv passerar cirka 35 ton mat genom mag-tarmkanalen. De mikroorganismer som jobbar med att bryta ner den kallas för "den andra hjärnan" och de har en direktlinje till hjärnan via vagusnerven. Talesättet "du blir vad du äter" är inte taget ur luften. Genom att äta en "psykobiotisk" kost med fermenterad mat och dryck kan man stärka tarmens mikrobiom, vilket påverkar det mentala välbefinnandet.

 • Hållbarhet

  • Vad gör jag med de tomma förpackningarna?

   Bra att du frågar! Ytter- och innerförpackningarna kan återvinnas som papper/kartong. Men för oss får du gärna återanvända dem för andra ändamål. Exempelvis kan du förvara fotografier, kvitton eller andra värdefulla föremål i dem. Ytterförpackningen är perfekt att förvara dokument i. Det är bara fantasin som sätter gränser 🤯 😉

  • Kan själva kombucha-förpackningarna återvinnas?

   Nej, tyvärr, och det är vi ledsna för. För att innehållet och ingredienserna ska bevaras och vi ska kunna minska avfallsmängden måste vi använda en ljus- och fuktbeständig folie. De ska därför slängas i hushållssoporna. Vi gör dock allt vi kan för att hitta en hållbar lösning.

  • Hur många skogar skövlas för att bli GoBoocha-förpackningar?

   Inga! GoBoocha är alltid endast klädd i FSC-certifierad grön, återvinningsbar kartong. FSC-märkningen (Forest Stewardship Council) visar att träden avverkas ansvarsfullt. Ingen avskogning sker och biodiversiteten påverkas inte. FSC handlar också om rättvisa löner och att lokalsamhällens rättigheter och resurser respekteras.

  • Allt det här förpackningsmaterialet, hur minskar det avfallet?

   Det är en bra fråga och vi är glada att du tänker grönt! Vi strävar efter att hitta den bästa och mest hållbara lösningen för en produkt av högsta kvalitet. Genom att skippa engångsflaskorna och vattnet har vi kunnat minimera förpackningen. Tack vare GoBoochas långa hållbarhetstid har vi också lyckats minska svinnet och avfallet.

  • Vad gör ni för att minska ert klimatavtryck?

   Eftersom vi inte använder tunga engångsflaskor så reser GoBoocha med lätt bagage. Och det handlar inte om några långa avstånd. GoBoocha skickas från vårt lokala distributionscenter i Uddevalla.

 • Flexible Membership Plan

  • Vad är Flexible Membership Plan?

   Med vår smarta Flexible Membership Plan får du alltid minst 30 % rabatt på dina beställningar. Du kan njuta av att få fri frakt och hemleverans och vi tar hand om det praktiska och skickar nya paket varje månad.

  • Varför erbjuder ni Flexible Membership Plan?

   Vi har ordnat en Flexible Membership Plan bland annat då allt som är bra för dig förbättras med kontinuitet. Eftersom din goda gut feeling kommer att ge dig störst glädje utav ett dagligt intag, löser vi detta genom att månadsvis skicka GoBoocha bevämt hem till dig.

  • Hur flexibel är Flexible Membership Plan?

   Superflexibelt! Du kan hoppa över en månadsleverans eller avbryta dina refills när som helst - det finns ingen uppsägningstid eller minsta kontraktslängd. Låt bara vårt otroliga Team GoBoocha få ett meddelande, så dansar de efter din pipa. Your way. Always.

   PS: Vi slänger även in fri frakt och medlemsrabatt på alla köp 🤑

  • Finns det någon bindningstid eller liknande?

   No strings attached till vår Flexible Membership Plan. Vi överlåter åt dig att välja och blanda smaker så att du varje månad får just de 30 portioner kombucha som du önskar. Du kan också hoppa över leverans en månad eller säga upp abonnemanget före en refill-leverans – det finns ingen bindningstid. Berätta bara för GoBoocha Team hur du vill ha det.😊

  • Vilka rabatter kan jag få?

   Med vår smarta Flexible Membership Plan får du alltid minst 30 % rabatt på alla dina beställningar.

  • Hur hanterar jag min Flexible Membership Plan?

   Vi tror på personlig kundservice så kontakta bara vårt fantastiska GoBoocha Team. De står redo att uppfylla dina önskningar varje vardag 08:30–16:30 på telefon 07721 20 910, Facebook eller e-post hello@goboocha.se

  • Kan jag byta smak på refillerna?

   Med den första leveransen får du chansen att testa alla de tre goda smakerna. Du behöver inte redovisa dina smakpreferenser utan kan fritt blanda dina kommande refills. Meddela bara Team GoBoocha några dagar innan nästa leverans skickas (info på faktura), så att vi kan packa och leverera dina smakpreferenser och gutsy önskemål.

  • Kan jag hoppa över nästa leverans?

   Japp, du kan hoppa över en månadsleverans eller avbryta dina refills när som helst – det finns ingen uppsägnings- eller bindningstid. Meddela bara vårt otroliga Team GoBoocha så dansar de efter din pipa 💃

  • Kan jag göra ett enstaka köp?

   Vill du bara testa? Du kan köpa en enstaka GoBoocha-förpackning, men utan vår Flexible Membership Plan går du miste om alla förmånerna.

 • Frakt & leverans

  • Hur lång leveranstid är det?

   Vår lagerpersonal står redo och behandlar din beställning så snabbt de kan! De flesta beställda förpackningar skickas inom tre arbetsdagar och levereras inom 5–8 arbetsdagar med PostNord. Om du varit klok nog att välja vår Flexible Membership Plan är det ditt beställningsdatum som styr refill-leveranserna. Nästa leveransdatum står på fakturan.

  • Varifrån skickas produkterna?

   GoBoocha skickas från vårt lokala distributionscenter i Uddevalla med PostNord.

  • Vad kostar frakten?

   Du får fri frakt och hemleverans om du väljer det smarta alternativet Flexible Membership Plan. Vid enstaka köp tillkommer 39 SEK i fraktkostnad.

  • Vad har ni för returpolicy?

   Åh, så tråkigt att du inte tar chansen att få en bra magkänsla. Men om du ändå har ändrat dig har du 14 dagars ångerrätt från den dag du tog emot din första leverans. Du har fått ett returformulär via e-post. För att du ska ha rätt att returnera varan ska den innehålla samma mängd och vara i samma skick (obruten förpackning) som när du fick den.

 • Beställningar & fakturor

  • Varför är GoBoocha så billigt?

   Vi strävar alltid efter att hålla ner kostnaderna! Därför skippar vi kostsamma mellanhänder och ser till att vår kombucha reser så lätt som möjligt. Good for your wallet, good for the planet.

  • Kan jag ändra min beställning eller avbeställa den?

   Inga problem. Om du vill ändra eller avbeställa en leverans ska du kontakta oss så snart som möjligt på hello@goboocha.se. Vi gör vårt bästa för att tillgodose alla önskemål. Om din beställning redan har skickats kan den inte avbeställas eller omdirigeras till en annan adress.

  • Min leverans är försenad. Kan ni göra något åt det?

   Vi ber om ursäkt för att vi inte kom i tid! De flesta beställningar levereras inom 5–8 arbetsdagar. Vissa saker ligger dock utom vår kontroll och därför kan det uppstå förseningar. Hör av dig till Team GoBoocha om du inte fått din leverans i tid!

  • Måste jag betala i förskott?

   Nix, vi tycker att kunderna ska få sina varor innan de betalar. Din faktura ligger i förpackningen. Tycker du att det är jobbigt att betala fakturor? Då kan du fixa autogiro hos din internetbank.

  • Har ni stöd för direktbetalningar?

   Med vår Flexible Membership Plan, behöver du inte oroa dig för att inte få dina leveranser. Med autogiro behöver du inte ens tänka på att betala fakturor. Du kan göra ett autogiromedgivande direkt i din internetbank – lägg in ditt kundnummer och följ bankens instruktioner. Sätt på autopiloten och ägna tiden åt något roligt 😊.

  • Hjälp, jag har fått en betalningspåminnelse!

   Oj då! Du har tyvärr fått en betalningspåminnelse eftersom din faktura enligt våra noteringar inte har betalats. Utöver fakturabeloppet tillkommer en påminnelseavgift. Om du betalar fakturan direkt slipper du extra avgifter. Tveka inte att kontakta oss på 0772–120 910 eller hello@goboocha.se och ange OCR eller kund- och fakturanummer.

   PS: Undvik krångel och låt autogiro sköta betalningarna. Anmäl autogiro via din internetbank.

ANSVARSFULLA VANOR

Prisvärt & Hållbart

Skippa onödigheter. Vi slopade vattnet – du har färskt kranvatten. Smidigt, ingen krånglig kylförvaring.

Minska avfallet. FSC-certifierad, minimal förpackning och lång hållbarhet för mindre svinn och avfall.

Res lätt. Vi har minskat dyra mellanhänder och låter GoBoocha® resa lätt från lokalt distributionscenter.

 

KOM IGÅNG

Redo att rulla igång?