GB-040_1000x475.jpg

Naturlig hälsotrend

Kombucha (uttalas kåmbotsja), eller "Booch" som vi brukar säga, är ett spritsigt, traditionellt asiatiskt te som är naturligt fullt av the good gut stuff.

Naturligt bryggd kombucha innehåller massor av mjölksyrabakterier som bildats vid fermenteringen av te och socker i symbios med jäst (en scoby). Kombucha har druckits sedan 220 f.Kr. men har ökat i popularitet på senare år, och den goda och hälsosamma trenden har spridit sig långt utanför Asien.

Fun fact: Visste du att kombucha innehåller fler bakteriestammar och mikrober än filmjölk och yoghurt?

5 miljarder skäl

Medvetenheten om hur vi äter och lever i dag fick oss att tänka nytt kring kombucha, och vi utgick därför från en 2000-årig tradition och skapade en uppfriskande dryck som passar en modern livsstil on the go.

GoBoocha® drink-mix innehåller ofattbara fem miljarder levande mikrober och sju olika stammar exklusivt sammansatta mjölksyrabakterier. De är omsorgsfullt utvalda och mängden uppmäts för att uppfylla den kliniska dokumentationen gällande mag-tarmhälsa och mikrobiotisk stabilisering. Låter det lite tekniskt? Ja, men vi vill se till att du får en bra magkänsla!

Letar du efter en hälsosam, enkel och god rutin?

Vi slopade vattnet för att slippa skicka tunga kombuchaflaskor – du har ju ändå tillgång till friskt kranvatten. Vi har lagt till en del bra grejer som forskningen och utvecklingen har kommit fram till och dokumenterat, vilket har gjort GoBoocha® helt unik. Vi tyckte också att det var smart att skippa kylen och ta fram en produkt med lång hållbarhet för att minska matsvinnet. Framförallt kan du njuta av en GoBoocha® var och när du vill.

Naturliga smaker, zero socker, happy gut days

Våra smakblandningar är välsmakande, fräscha och uppiggande. Den lätta spritsigheten och det aromatiska skummet är rena festen för munnen. Inget socker och inga artificiella smakämnen har tillsatts – bara äkta frukt!

Äkta Frukt Ingen Funkiness

Våra smaker

GOOD GUT FEELING. EVERYDAY.

Dagliga hälsofördelar

Good Gut Feeling. Superdryck med 5 miljarder levande mjölksyrabakterier som fyller på mikrobiomet.

Stödjer immunförsvaret. Vitamin B12 och C bidrar till immunsystemets normala funktion.

Boostar energin. Vitamin B5, B12 och C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Smakfull rehydrering. Förvandlar vattnet till en läcker kombucha. Vegansk, äkta frukt, utan tillsatt socker!