GB-550_1000x475.jpg

Varför GoBoocha fungerar

Älskar vi inte alla snabba lösningar? Blanda din GoBoocha® på några sekunder och fyll din mage med 5 miljarder good gut reasons.

Är du redo för en lyckligare, hälsosammare och mer medveten livsstil?

Näringsämnena i GoBoocha® frystorkas med en nyskapande metod för att boosta ditt näringsintag och främja välbefinnandet varje dag. Vi har lagt tid på att hitta högkvalitativa ingredienser när vi skapat denna nästa generations kombucha.  

Vårt kombuchapulver innehåller ofattbara fem miljarder levande mikrober och sju olika stammar exklusivt sammansatta mjölksyrabakterier. De är omsorgsfullt utvalda och mängden uppmäts för att uppfylla den kliniska dokumentationen gällande mag-tarmhälsa och mikrobiotisk stabilisering.

Allt börjar med en uppfriskande dryck!

Bakteriedosen anges som kolonibildande enheter (colony forming units, CFU), det vill säga antalet levande och aktiva mikroorganismer per portion. En enda dryckesportion GoBoocha® innehåller svindlande fem miljarder levande mjölksyrabakterier. Dessa osynliga medhjälpare bidrar till magens komplexa mikrobiom och de arbetar oförtrutet för att stärka och fylla på tarmfloran.

Vi har utvecklat GoBoocha® i nära samarbete med experter och tillverkningen sker i enlighet med HACCP-metoden, god tillverkningssed och vi kvalitetssäkrar att produkterna håller högsta kvalitet.

We got your gut and back! GoBoocha i dag.

KUNDOMDÖMEN

Vad folk säger